Ezúton tájékoztatom a lakosságot arról, hogy Tímár Község Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött arról, hogy a Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény előírásának eleget téve, településképi arculati kézikönyvet (továbbiakban: TAK) és településképi rendeletet készített, mellyel kapcsolatos munkálatok folyamatban vannak.

A TAK és településképi rendelet előzetes lakossági tájékoztatása 2017. augusztus 22.-én megtörtént. A kézikönyv és településképi rendelet tervezet munkaközi anyaga elkészült, mely elérhetők elektronikusan a http://timar.hu főoldalról, vagy a http://timar.hu/index.php/dokumentumok/category/11-telepulesi-arculat linken, illetve személyesen a Tiszanagyfalui Közös Önkormányzati Hivatal Timári Kirendeltségén (4466 Timár, Szabadság út 100.) alatt.

 

A munkaanyagok ismertetésére közmeghallgatás keretében is sor kerül, amely 2017. december 04.-én, 17.00 órai kezdettel a Szabolcsvezér Általános Iskola ebédlőjében (4466 Timár, Szabadság út 57.) lesz.

 (A lakossági fórumon terjedelmi okokból a TAK kivonatolt formában kerül ismertetésre!)

 A munkaanyagok véleményezésére írásban 2017. 2017. december 12-ig van lehetőség, amely írásban az Önkormányzat címére (4466 Timár, Szabadság út 100), elektronikusan a tEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre; szóban Türk János polgármesternél tehető.

A község épített környezete iránt érdeklődők személyes megjelenését a közmeghallgatáson, írásos észrevételeiket pedig a fentiek szerint várjuk!

 

Tímár, 2017. november 23.

 

Tisztelettel:                                                                                                           

                                                                                              

              Türk János

   polgármester