A gyülekezetről:
Timár görög katolikus település lévén kevés református egyháztagot számlál. A gyülekezet a Szabolcsi egyházközség szórványa. Nincs saját templomunk, de hálásak vagyunk azért, hogy a maroknyi közösségnek van lehetősége arra, hogy az iskolában kialakított ökumenikus kápolnában tartsa az istentiszteleti alkalmait.

Az Istentiszteletek rendje:
Minden vasárnap 09.00 órakor kezdődik az Istentiszteletünk. Kérjük a pontos érkezést, mert az istentisztelet ideje alatt az iskola értékeit óvva bezárva tartjuk az ajtót.

Minden úrvacsoraosztásra egy bűnbánati alkalmon készülünk, amit az úrvacsoravétel hetében szerdán 1600 órakor tartunk.

Hittan órát
szerdán 13.20-kor tartunk a helyi általános iskolában.

A gyülekezet lelkipásztorai: Veres Péter és Veresné Szücs Judit,
akik 2010. szeptember 1-től végzik lelkipásztori szolgálatukat Gáván, Szabolcson és Timáron. Középiskolai tanulmányaikat mindketten a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumában végezték, majd a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen szereztek lelkipásztori diplomát. A Ramocsaházai – (1 évet), és a Monor-nagytemplomi református gyülekezetben (5 évet) szolgáltak beosztott lelkészként. Három leánygyermekük van: Dorottya, Boglárka, Krisztina.

Elérhetőségeik:
Telefon: +36 42 206-811
              +36 30 854-6664
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
cím: 4471 Gávavencsellő, Tisza u. 130.